Dispečerski centar

U poslu kojim se bavimo najvažnije su kreativnost, inovacije i jasna vizija

Svesni smo koliko je našim klijentima važna brza i efikasna reakcija i brzo otklanjanje prijavljenog problema, te smo posebnu pažnju posvetili upravo ovoj oblasti rada.

Nadgledanje i upravljanje se vrši iz kontrolno - dispečerskog centra, koji se nalazi u Šimanovcima, opremljen vrhunskom tehnikom i tehnologijom. Tehničkim sistemom, sa dvadesetčetvoročasovnim nadzorom operatera, pokriven je svaki segment svakog objekta. Prijava kvarova, kao i praćenje realizaciju sa ocenom usluge preko ticketing softvera, može se obaviti putem telefona, imejla, portala, sms, ili fejsbuka. Usluge kol-centra dostupne su 24/7, sa dežurnim domarom za hitne intervencije.

Investirali smo u najsavremniji softver za prijavu i otklanjanje kvarova, ERP softver, telekomunikacionu infrastrukturu i svaki naš domar koristi smartphone sa android aplikacijom za kvarove. Sve je povezano u kontrolno-dispečerski centar, gde se vrši praćenje GPS lokacija i vrši raspodela poslova u realnom vremenu sa ciljem poboljšanja efikasnosti i ekonomičnosti usluge i brze i efikasne reakcije naših timova servisera kako bi se u najbržem mogućem roku reagovalo na prijavu kvara i rešio problem.

Usluge se odnose na:

  • Usluge kontrolno dispečerskog centra
  • GPS satelitsko praćenje objekata

NAŠI VERNI KLIJENTI

Prijavite se za Newsleter

Budite u toku sa najnovijim informacijama i ponudama

Usluga Call centra dostupna je 24/7 sa dežurnim
domarom za hitne intervencije.

   Veljka Dugosevica 36, Beograd
   0800 400 700, 063 274 150
   office@domar.rs

      
Copyright © 2024 Domar.rs. All rights reserved. Developed by Media Sector

Login Sign UpPrijavi kvar


Call centar: 0800400700